REPAIR & CARE
Mazilo za nego stopal

 • (0)
Napišite mnenje

Aktivno obnovi suho in razpokano kožo

 • Vsebuje pantenol.
 • Za zelo suho in razpokano kožo.
Natisni

Hansaplast Repair & Care

Hansaplast Repair & Care mazilo za nego stopal je klinično dokazano izjemno učinkovita takojšnja pomoč pri razpokanih stopalih. Formula s pantenolom in bisabololom hitro pomiri kožo in aktivira naravni proces regeneracije kože ter pomaga povrniti gladko in zdravo kožo. Mazilo ustvari zaščitno bariero, ki preprečuje, da bi koži lastna vlaga izhlapela, in tako omogoči idealno okolje za celjenje. Rezultat: gladka in voljna stopala.

Mazilo ne vsebuje dišav in konzervansov ter je hipoalergensko.


Dermatološki preizkušeno
Na osnovi dermatološke študije je bilo potrjeno, da je izdelek prijazen do kože in da ga koža dobro prenaša.


Sestavine

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Bisabolol, Glycerin

Uporaba

Vsako jutro in večer nanesite majhno količino mazila na prizadete suhe predele čiste kože.
Dodatni nasveti: Mazilo nanesite tik pred spanjem in zbudili se boste z gladko in mehko kožo na stopalih.

Ne uporabljajte na odprtih ranah ali krvavečih razpokah oziroma razpokah, na katerih so vidni znaki okužbe. Če hodite bosi, ko imate na podplatu gel, vam lahko zdrsne.


Application Video

©Hansaplast
Izdelek  Vrsta  Količina
Repair and Care

40 ml

Pogosta vprašanja

 1. 1. Kaj so razpoke in kako nastanejo?

  Razpokane pete so pogosta težava nog in jih največkrat povzroči zelo suha in trda koža, zlasti ko se naravna prožnost kože zmanjša (navadno s starostjo).  Sprva je to lahko zgolj neprijetnost in kozmetični problem, toda ko razpoke postanejo pregloboke – kar se lahko zgodi, če zanemarimo nego stopal –, lahko postanejo boleče že, če stopimo nanje.

 2. 2. Kdaj in kako nanesem Hansaplast Foot Expert Repair & Care mazilo za nego stopal?

  Hansaplast Foot Expert Repair & Care zagotavlja takojšnjo pomoč in aktivno obnovi tudi zelo suho in razpokano kožo. Izdelek takoj navlaži in pomiri kožo ter aktivira naravno regeneracijo, da obnovi gladko in zdravo kožo, ne da bi na koži povzročil občutek skelenja.Majhno količino mazila nanesite dvakrat na dan na prizadeto kožo. Hansaplast Foot Expert Repair & Care mazilo za nego stopal lahko uporabljate tudi za roke, ne smete pa ga nanesti na odprte rane in krvave ali okužene razpoke.

 3. 3. Kako deluje Hansaplast Foot Expert Repair & Care?

  Hansaplast Foot Expert Repair & Care mazilo za nego stopal je klinično dokazano visoko učinkovita takojšnja pomoč za razpokane pete. Pomirjajoča formula s pantenolom in bisabololom aktivira proces naravne regeneracije kože in obnovi gladko in zdravo kožo. Zaščitna bariera, ki preprečuje, da bi koži lastna vlaga izhlapela, ustvari idealno okolje za celjenje.

 4. 4. Kaj lahko storim, da preprečim razpoke na petah?

  Skušajte ugotoviti vzrok za težavo. Morda ste zanemarili nego, lahko gre za sezonsko težavo (razpokane pete se pogosteje pojavijo poleti, ko velikokrat hodimo bosi po hrapavih ploščicah ali površinah) ali druge vzroke. Najpomembneje je, da stalno odstranjujete trdo, debelo kožo na petah. Tega ne opuščajte, saj se razpoke ne bodo zacelile, če ne boste odstranili odvečne trde kože. Bistveno za rešitev tega problema je, da dvakrat dnevno nanesete vlažilno kremo z ureo. Preverite svoje čevlje in način hoje, ker tudi ti lahko prispevajo k težavi. Posvetujte se z zdravnikom, če bi pri načinu vaše hoje lahko pomagali vložki, kar bi preprečilo nastanek odebeljene kože.

Še ni mnenja
 Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Napišite mnenje