SILVER ACTIVE
Antiperspirant za noge

 • (0)
Napišite mnenje

48-urna zaščita pred neprijetnim vonje

 • Protibakterijsko delovanje.
 • Zanesljivo ščiti pred potenjem.
Natisni

Hansaplast Silver Active

Hansaplast Silver Active antiperspirant za noge zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem. Njegov aktivni protibakterijski kompleks s srebrovimi ioni zanesljivo ščiti pred potenjem in preprečuje pojav atletskega stopala.


Dermatološko preizkušeno
Na osnovi dermatološke študije je bilo potrjeno, da je izdelek prijazen do kože in da ga koža dobro prenaša.

Sestavine

Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aqua, Citric Acid, Silver Citrate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Citronellol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Uporaba

Najbolje je, da izdelek uporabite zjutraj, potem ko umijete noge. Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite z razdalje 15 cm.

Izdelek  Vrsta  Količina
Silver Active

150 ml

Pogosta vprašanja

 1. 1. Kako se razvije neprijeten vonj stopal?

  Stopala se lahko potijo in posledično se pojavi neprijeten vonj. Nič takega, česar bi se morali sramovati!Ker se vsako stopalo poti in je obenem večinoma ujeto v nogavicah in čevljih, je to povsem naravno. Gre za interakcijo teh dveh dejavnikov, skupaj z bakterijami, ki povzročajo pojav neprijetnega vonja. Stopala imajo več žlez znojnic kot drugi deli telesa (približno 500 na kvadratni centimeter). Pot sam nima vonja, toda ko je zaprt v nogavicah in čevljih, imajo mikroorganizmi idealne pogoje za razvoj v toplem in vlažnem okolju. Produkti njihovega metabolizma posledično povzročijo neprijeten vonj.

 2. 2. Kakšna je razlika med normalnim dezodorantom in antitranspirantom?

  Žleze znojnice so primarno vir izločkov nog in omogočajo visoko raven hidracije, zlasti ker so stopala pogosto zaprta v nogavicah in čevljih. Pot na stopalih ima s svojo značilno kiselkasto noto po siru drugačen vonj kot pot na pazduhah. Vzrok za to je različna sestava mikroflore kože, ki je odgovorna za neprijeten vonj stopal. Srebro, ki je uporabljeno v Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirantu, zmanjša količino bakterij, ki so glavni vzrok za neželeni vonj stopal. Dobro znane in zanesljive aluminijeve soli v formuli pa so odgovorne za učinek izdelka proti potenju.

 3. 3. Kako deluje Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirant za noge?

  Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirant zagotavlja dolgotrajno (48-urno) zaščito pred neprijetnim vonjem, obenem pa osveži vaša stopala. Formula s srebrom ima širok protimikrobni učinek že v majhnih količinah in zmanjša količino bakterij, ki so glavni vzrok za neželeni vonj stopal.

 4. 4. Kako naj uporabljam Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirant za noge?

  Najbolje je, da ga uporabite zjutraj po prhanju. Dozo spreja najprej pretresite in nato razpršite Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirant z razdalje 15 cm na stopala.

 5. 5. Kaj lahko storim, če imam ekstremno vroča in potna stopala?

  Ker zaprti čevlji iz sintetičnih materialov, ki ne omogočajo dihanja, in nošnja poletnih čevljev brez nogavic spodbujajo potenje stopal, morate pogosto menjati čevlje in čim pogosteje hoditi bosi. Antiperspiranti s protibakterijskimi lastnostmi, posebej razviti za stopala (npr. Hansaplast Silver Active), v vsakodnevni higieni stopal pomagajo delovati proti bakterijam, ki povzročajo neprijeten vonj. Posebno pozornost namenite območjem med prsti, saj so ta še posebej dovzetna za razvoj atletskega stopala. Zelo osvežujoče so tudi nožne kopeli z mlačno vodo. Dodatki s čreslovo kislino (kot je hrastovo lubje) prav tako lahko zmanjšajo potenje stopal.

 6. 6. Zakaj Hansaplast Silver Active antiperspirant za noge vsebuje srebro?

  Znano je, da imajo srebrovi ioni protibakterijski učinek in se za ta namen uporabljajo že stoletja. Tehnologija s srebrom se uporablja za dezinfekcijo vode in hrane med shranjevanjem, pa tudi za zdravljenje opeklin in ran ter kot protibakterijska učinkovina v izdelkih za kuhinje in kopalnice. Ker so bakterije glavni povzročitelj neželenega vonja telesa in stopal, se srebrovi ioni uporabljajo v različnih oblikah za preprečevanje razvoja bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, na primer v oblačilih, kot so nogavice.

 7. 7. Kako deluje tehnologija s srebrom v Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirantu za noge?

  Tehnologija s srebrom, ki je uporabljena v Hansaplast Foot Expert Silver Active antiperspirantu, uničuje encime in druge bakterijske proteine. Poleg tega uniči bakterijsko celično steno, kar povzroči razkroj celice in na koncu prepreči delitev bakterij. Tako na varen način prepreči razvoj neprijetnega vonja stopal, saj je metabolizem bakterij glavni vzrok za razvoj neželenega telesnega vonja.

Še ni mnenja
 Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Napišite mnenje