Ščitniki za otiščance
Za kurja očesa in trdo kožo

 • (0)
Napišite mnenje

Idealni za zaščito kurjih očes pred bolečim pritiskom

 • Za kurja očesa, trdo kožo in občutljiva mesta
 • Takojšnja ublažitev bolečine zaradi pritiska 
 • Samolepilni, z zelo mehko oblazinjeno oblogo
Natisni

Ščitniki za otiščance

Hansaplast ščitniki za otiščance so zasnovani za zmanjšanje pritiska in trenja ter poskrbijo za takojšnjo ublažitev bolečine. Namestite jih lahko na kurja očesa, trdo kožo in občutljiva mesta na stopalih, da zmanjšate bolečino in draženje, ki se lahko pojavita ob stiku z obutvijo ali zaradi pritiska na stopala med hojo. Oblazinjeni obročki, ki so na voljo v obliki samolepilnih obližev, so enostavni za uporabo in s svojo zanesljivo lepilnostjo nudijo dolgotrajno zaščito.

Ta izdelek je primeren za diabetike.


Dermatološko preizkušeno
Na osnovi dermatološke študije je bilo
potrjeno, da je izdelek prijazen do kože
in da ga koža dobro prenaša.

Uporaba

Nanesite na čisto in suho kožo, tako da je prizadeto mesto na sredini. Trdno pritisnite na kožo, da se dobro prilepi.

Izdelek Vrsta  Velikost  Količina
Ščitniki za otiščance
Ø 2,2 cm 20 kosov

Pogosta vprašanja

 1. 1. Kaj je kurje oko in kako nastane?

  Koža je sestavljena iz več plasti. Zunanja plast, povrhnjica, deluje kot zaščitna bariera za globlje, občutljivejše plasti kože.
  Če je koža izpostavljena stalnemu pritisku in trenju, npr. zaradi slabo prilegajoče se obutve, se odzove s kopičenjem te zunanje plasti in nastane trda koža. Če pritisk ne pojenja, lahko trda koža tvori kurje oko s trdim jedrom, ki prodre globoko v občutljive strukture kože in povzroči bolečino.
 2. 2. Kako lahko preprečimo kurja očesa?

  Marsikaj lahko naredimo, da stopala ohranimo v dobrem stanju, npr. nosimo dobro prilegajočo se obutev in uporabljamo posebne vlažilne kreme za noge. Kljub temu pa so boleča mesta, kurja očesa in trda koža pogosta težava. Preventivno priporočamo uporabo Hansaplast ščitnikov za otiščance takoj, ko opazite prve znake. Mehke in samolepilne blazinice zagotavljajo takojšnjo ublažitev bolečine in ščitijo občutljive dele stopala pred pritiskom in trenjem.
 3. 3. Kdaj in kako se uporablja Hansaplast ščitnik za otiščance?

  Če trpite zaradi kurjega očesa, je Hansaplast ščitnik za otiščance enostaven način za ublažitev pritiska na prizadeto območje.
  Prizadeto območje temeljito očistite in osušite. Klobučevinasti obroček pritisnite na kožo, tako da je območje, občutljivo za pritisk, na sredini obročka. Tako občutljivo območje ne bo več v stiku z obutvijo, saj klobučevinasti material nudi idealno zaščito pred bolečim pritiskom.
Še ni mnenja
 Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Napišite mnenje