SOS OBLIŽ ZA ŽULJE, VELIKI
Velik prosojen obliž

 • (0)
Napišite mnenje
Takoj ublaži bolečino
 • Pomaga, da se žulji hitreje zacelijo.
 • Zelo močno se prilepi na stopala.
 • Varno zaščiti žulj pred umazanijo in bakterijami
Natisni

Hansaplast SOS OBLIŽ ZA ŽULJE, VELIKI

Hansaplast SOS obliž za žulje takoj ublaži bolečino in varno zaščiti prizadeto mesto pred umazanijo in bakterijami. Hidrokoloidna tehnologija pomaga, da se žulji hitreje zacelijo. Izjemno močna lepljivost poskrbi, da obliž ostane na mestu več dni.
Idealen za uporabo na petah.

Zajamčena kakovost
Test uporabe izdelka, v katerem je sodelovalo 8.244 farmacevtskih tehnikov, dokazuje: 99 % sodelujočih bi priporočilo izdelek.


Dermatološko preizkušeno
V dermatološki raziskavi je bilo potrjeno, da je izdelek prijazen do kože in da ga koža dobro prenaša.

Uporaba

 1. Obliž prilepite na čisto, suho kožo.

 2. Čvrsto ga pritisnite in zgladite. Zamenjajte ga samo v primeru, da se sam odlepi.

  Če se je žulj že izoblikoval, prilepite obliž na nepoškodovan žulj. Pri odprtih žuljih priporočamo, da jih predhodno razkužite. Če imate sladkorno bolezen, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.


Izdelek Vrsta Velikost  Količina
SOS OBLIŽ ZA ŽULJE, VELIKI
 5,8 cm x 3,4 cm  5 kosov

Frequently Asked Questions

 1. 1. Kako se razvije žulj?

  Žulji pogosto nastanejo na območjih, kjer je koža dlje časa izpostavljena pritisku in trenju, npr. med športno aktivnostjo ali nošnjo novih čevljev. Pritisk in trenje povzročita, da se vrhnja plast kože (povrhnjica) pomika nazaj in naprej čez plast pod njo. Med obema slojema se ustvari prostor, ki ga zapolni tekočina in tako nastane žulj.
 2. 2. Kako najbolje oskrbim žulj?

  Če se je žulj že izoblikoval, morate območje zaščititi pred nadaljnjim pritiskom in kontaminacijo. Hansaplast SOS obliži za žulje s hidrokoloidno tehnologijo vpijejo tekočino žulja in ustvarijo optimalno vlažno okolje za celjenje rane, ki omogoča, da se rana hitreje zaceli in koža obnovi. Obenem je žulj varno zaprt in zaščiten pred umazanijo in bakterijami. Hansaplast Foot Expert SOS obliži za žulje preprečijo nadaljnji pritisk in takoj ublažijo bolečino.
 3. 3. Ali moram žulj predreti? Kaj naj storim, če se zgodi, da žulj poči?

  Žulja ne smete predreti, saj ga njegova vrhnja plast kože ščiti pred dodatnimi okužbami. Tudi če žulj poči, ne smete odstraniti preostalega sloja kože. V obeh primerih je pomembno, da zaščitite rano pred zunanjimi vplivi in kontaminacijo. Prizadeto območje previdno očistite in osušite, nato prilepite obliž. Če je žulj že odprt, priporočamo, da ga dodatno razkužite. Hansaplast Foot Expert SOS obliži za žulje s hidrokoloidno tehnologijo takoj ublažijo bolečino zaradi pritiska in trenja ter ustvarijo optimalno vlažno okolje za celjenje rane, ki omogoča, da se rana hitreje zaceli. Žulj je med procesom celjenja varno zaprt in zaščiten pred umazanijo in bakterijami. 
   
 4. 4. Ali lahko pod Hansaplast Foot Expert SOS obližem za žulje uporabim kremo za celjenje ran?

  Ne. Pod obližem ne priporočamo nobenega mazila, kreme ali drugega izdelka, saj to lahko zmanjša učinkovitost in lepilno moč izdelka. 
 5. 5. Kako pogosto moram zamenjati SOS obliž za žulje?

  Hansaplast Foot Expert SOS obliži za žulje s hidrokoloidno tehnologijo ustvarijo optimalno vlažno okolje za celjenje rane, ki omogoča, da se rana hitreje zaceli. Če ni znakov okužbe, obliž pustimo na mestu več dni, da ne zmotimo procesa celjenja, in ga zamenjamo šele, ko se odlepi sam od sebe. 
Še ni mnenja
 Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Napišite mnenje