Omejena serija barvnih obližev

  • (0)
Napišite mnenje
Povsem nova linija barvnih obližev je zasnovana, da odraža vaše razpoloženje, oblačila in osebnost, ter vas opominja na najpomembnejšo stvar v življenju: Bodi srečen!
Natisni

Omejena serija barvnih obližev

Tvoj obliž – tvoj stil!

Poiščite svoj stil med visokokakovostnimi modnimi obliži in izberite najprimernejšega, ki bo rano zaščitil v vašem slogu! #colouryourlife.

Zanesljiva zaščita ran

Zaščito, ki ji zaupate, vam zagotavlja Hansaplast. Barve so varne, obliže pa je mogoče neboleče odstraniti. Material je prožen in vodoodporen, da zaščiti rane.

Uporaba

Prvi pogoj za optimalno celjenje je povsem čista rana. Rano očistite s Hansaplast sprejem za rane, da preprečite okužbo. Ko se krvavitev ustavi, sprej razpršite z razdalje približno 10 cm na celotno rano, da odstranite vso umazanijo in vidne delce. Po potrebi ponovite. Nato nežno osušite kožo in območje okrog rane.
Drugi korak je zaščita rane pred umazanijo in bakterijami, da omogočite nemoteno celjenje. Rano prekrijte s Hansaplast obližem, ki pa ga ne smete preveč raztegniti. Priporočamo, da obliž pustite na rani najmanj dva dni.

Natančno preberite navodila za uporabo, ki so navedena na embalaži naših izdelkov. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.
Pomagajte rani, da se varno in hitro zaceli, ter zmanjšajte tveganje za nastanek brazgotine. Redno nanašajte Hansaplast mazilo za celjenje ran, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Skrbno nanesite tanek sloj enkrat do dvakrat dnevno.  Poskrbite, da odprtina tube ne pride v stik z rano. Nanos redno ponavljajte, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Hansaplast mazilo za celjenje ran se lahko uporablja na odprtih, majhnih površinskih ranah v kateri koli fazi procesa celjenja. Po potrebi lahko rano prekrijete s Hansaplast barvnim obližem ali standardnim obližem, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži ter obliži za občutljivo kožo. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.
Izdelek  Velikost  Vrsta  Količina
Omejena serija barvnih obližev


19 x 72 mm
16 obližev

Pogosta vprašanja

1. Kako pogosto moram zamenjati obliž?
Običajno je priporočljivo, da iz higienskih razlogov standardno oblogo za prvo pomoč zamenjate vsak dan. Nekatere bolj izpopolnjene obliže, kot je obliž za hitro celjenje, ki zagotavlja vlažne pogoje za celjenje rane, pa je bolje pustiti na poškodovanem mestu do dva dni ali celo več, da ne prekinete procesa celjenja.
2. Ali je majhne rane bolje pustiti, da se posušijo na svežem zraku, namesto da jih prekrijemo z obližem?
Prepričanje, da manjših ureznin in odrgnin ne smemo prekrivati in jih moramo pustiti na zraku, da se hitreje zacelijo, je le eden izmed mitov o oskrbi ran. Drži ravno nasprotno! Raziskava je pokazala, da se prekrite rane učinkoviteje zacelijo, tveganje za okužbo pa je manjše. Izdelki Hansaplast zagotavljajo zaščito, dokler se rana povsem ne zaceli.
3. Kdaj se moram posvetovati z zdravnikom?

Posvet z zdravstvenim strokovnjakom priporočamo v naslednjih okoliščinah:

  • rana je globoka in močno krvavi;
  • rana kaže znake okužbe, kot so rdečina, toplota, bolečina in oteklina; 
  • v rani so tujki; 
  • rana je nastala zaradi živalskega ali človeškega ugriza; 
  • rana je na obrazu; 
  • poškodovanec ni ustrezno cepljen proti tetanusu; 
  • in vedno, kadar imate vprašanja ali ste negotovi.
4. Kaj naj storim, če se rana okuži in zagnoji?
Če opazite znake okužbe, se posvetujte z zdravstvenim strokovnjakom. Ne gre le za gnojni izcedek, ampak so simptomi tudi otekanje, rdečina, toplota, bolečina, srbečica in skelenje. Okužena rana zahteva zdravniško oskrbo in posebno zdravljenje.
5. Kateri obliž naj uporabim za občutljivo kožo?

Hansaplast barvni obliži iz omejene serije so zelo prijazni do kože in jih zlahka odstranite. Uporabljene barve so odporne proti slini in potu ter so dokazano varne za otroke.

Še ni mnenja
 Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Napišite mnenje