Dobrodošli v novem spletnem svetu znamke Hansaplast – ene najbolj zaupanja vrednih znamk za oskrbo ran na svetu, ki vam ponuja pametne izdelke, rešitve in inovacije. Hansaplast vam želi, da uživate svoje aktivno vsakdanje življenje, ne da bi morali preveč skrbeti za drobne neprijetnosti. Odkrijte, kako lahko opravite z njimi, naj bo to žulj na stopalu ali majhna rana, zvinjen gleženj ali bolečina v križu.

Pomagamo vam pri drobnih neprijetnostih

V življenju ne gre vedno vse kot po maslu, toda naše poslanstvo je, da vam pomagamo nadaljevati pot ne glede na kar koli: za skoraj vsako drobno neprijetnost ima Hansaplast ustrezno rešitev. Presenečeni boste, kaj vse smo razvili, da vam olajšamo življenje: odkrijte, kako preprečiti ali zmanjšati brazgotine, kako vam lahko izdelki Hansaplast Foot Expert pomagajo, da se znebite trde kože, kako vam obliži za žulje omogočijo, da nadaljujete svojo pot ... Z nekaj kliki odkrijte še številne druge razburljive inovacije, ki bodo pomagale vaši koži, vašim stopalom ali vašim sklepom, da ostanejo zdravi.

 

Nazaj na vrh

Hansaplast - Izkušnje in kompetenca

Kdo je torej Hansaplast?

Smo blagovna znamka, ki skrbi za zdravje, in smo del podjetja Beiersdorf, enega vodilnih svetovnih podjetij za nego kože, ki ima sedež v Hamburgu v Nemčiji. Od prvega Beiersdorfovega obliža, ki je bil razvit leta 1882, ko je Paul Beiersdorf prejel patent za prvi obliž, je Hansaplast prehodil dolgo pot. To je bil začetek neprekinjene zgodbe o uspehu, ki jo žene napredek, kakovost in inovacije.

Že več kot stoletje
skrbimo za oskrbo
ran in nego kože.

V več kot 125 letih si je podjetje Beiersdorf pridobilo izkušnje in kompetenco na področju oskrbe ran, v zadnjem času pa tudi pri podpori aktivnosti in lajšanju mišičnih bolečin, pri čemer si nenehno prizadeva izboljšati celjenje ran in nego vaše kože.

Sedež podjetja Beiersdorf v Hamburgu – dom blagovne znamke Hansaplast
Od tod prihajajo naše ideje: naš raziskovalno-razvojni center, prav tako v Hamburgu
Nazaj na vrh

Kakovost kot merilo

Danes je Hansaplast v Evropi ena izmed blagovnih znamk obližev, ki ji uporabniki najbolj zaupajo. Ustanovljena je bila leta 1922 in vse odtlej so njeni izdelki znani v svetu po svoji vrhunski kakovosti. V državah, ki segajo vse od Nemčije do Čila in od Velike Britanije do Avstralije, je na voljo več kot 200 preizkušenih in zanesljivih izdelkov in inovacij, ki so naprodaj pod imeni blagovnih znamk Hansaplast, Elastoplast in Curitas. Poleg obližev in povojev za rane so v njihovi ponudbi tudi preizkušeni in inovativni izdelki, ki ponujajo rešitve za težave s stopali, športne poškodbe, bolečine in obremenitve.
Hansaplast je svetovna blagovna znamka, na katero se lahko zanesete vi in vsi vaši družinski člani, saj vam ponuja visokokakovostne, sodobne rešitve za vsakdanje zahteve in drobne neprijetnosti.


Nazaj na vrh

Blagovna znamka, ki ji lahko zaupate

Združitev inovacije in tradicije

Kako smo torej prešli z enega majhnega obliža na vse te izdelke? Bistvo Hansaplastovega poslovanja so bile vedno inovacije in raziskave, kombinacija tradicije in najnovejših znanstvenih spoznanj. Strokovno znanje na področju znanstvenih raziskav in kozmetike, ki si ga je podjetje Beiersdorf pridobilo v več kot 125 letih razvoja izdelkov za nego kože, oskrbo ran in trakov, je vključeno v vsak posamezen obliž Hansaplast, ki ga razvijemo. To je nekaj, na kar se naši potrošniki lahko zanesejo in kar lahko izkoristijo prav vsak dan.

Prizadevamo si za:
INOVACIJE in ODLIČNOST

Stalne raziskave in uporaba najnovejših tehnologij zagotavljajo izdelke najvišjih standardov, ki izpolnjujejo potrebe zahtevnih potrošnikov pri individualni negi. Ker želimo vedno izpolnjevati zahteve spreminjajočega se sveta, so pri vsem, kar naredimo, naše vodilo inovacije in odličnost.

V nenehnem iskanju inovacij: naša ekipa raziskovalcev pri delu v Hamburgu
Obliži za hitro celjenje ran pod drobnogledom
Nazaj na vrh

Naša zgodovina

Zgodovinski temelji sodobnega podjetja:
Oglejte si pregled ključnih trenutkov in mejnikov v več kot 125-letni zgodovini podjetja Beiersdorf in njegovih prizadevanj na področju skrbi za zdravje.Ta spletna stran je zasnovana, da vam zagotavlja splošne informacije in v nobenem primeru ne nadomešča zdravniškega ali strokovnega nasveta. Prosimo vas, da se za takšen nasvet obrnete na svojega zdravnika ali specialista. Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki so izvedena na osnovi informacij, ki jih vsebuje ta spletna stran.


Nazaj na vrh