Pripravite se na pomlad


Izkoristite 20 % popust na izbrane izdelke za nego nog

NAJ BO VAŠA POT BREZSKRBNA

Sprehodi, ples, tek ali nakupovanje – vse to so lahko vzroki za nastanek žuljev, neprijetnih vonjav in trde kože na stopalih. Toda to ni razlog, da bi opustili te dejavnosti! Odkrijte, kako najbolje oskrbeti vaša stopala, da lahko nadaljujete z vsem, kar želite početi.

Promocijska aktivnost: 20 % popust na izbrane izdelke Hansaplast za nego nog, velja v izbranih lekarnah do 20. aprila 2019.


Izbrani izdelki Hansaplast za nego nog

Hansaplast Silver Active

Hansaplast Silver Active antiperspirant za noge zagotavlja 48-urno zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem. Njegov aktivni protibakterijski kompleks s srebrovimi ioni zanesljivo ščiti pred potenjem in preprečuje pojav atletskega stopala.

Hansaplast SOS obliž za žulje, veliki

Hansaplast SOS obliž za žulje takoj ublaži bolečino in varno zaščiti prizadeto mesto pred umazanijo in bakterijami. Hidrokoloidna tehnologija pomaga, da se žulji hitreje zacelijo. Izjemno močna lepljivost poskrbi, da obliž ostane na mestu več dni. Idealen za uporabo na petah.

Anti Callus 20 % UREA intenzivna krema

Hansaplast Anti Callus intenzivna krema je posebej razvita za stopala, ki so nagnjena k pojavu trde kože. Njena intenzivna formula z 20 % uree učinkovito zmanjša trdo kožo, navlaži zelo suho kožo in okrepi njeno zaščitno funkcijo. Urea je snov, ki je naravno prisotna v zgornjih plasteh naše kože, kjer skrbi za vlaženje kože od znotraj. Ta edinstvena formula učinkovito zagotavlja dolgotrajne rezultate in pomaga, da vaše noge spet postanejo opazno bolj gladke in mehkejše.*

Ta izdelek je primeren za diabetike.


Strokovnjaki svetujejo

*Slike so simbolične.