Politika zasebnosti

Beiersdorf AG (»Beiersdorf«) se zaveda, da sta zaščita in zaupna narava osebnih podatkov za naše uporabnike zelo pomembna. Zato bi vam radi predstavili, katere podatke zbiramo in kako jih uporabljamo. 

 
Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki so informacije, ki vas identificirajo, kot so npr. vaše ime, elektronski naslov ali naslov bivališča. Beiersdorf ne zbira vaših osebnih podatkov, razen tistih, ki ste jih sami posredovali (npr. ob prijavi na elektronske novice, sodelovanju pri anketi, v nagradni igri ali žrebanjih, naročanju vzorcev ali brošur ter poizvedovanju) in privolili v njihovo uporabo.

Vaše osebne podatke shranimo, uporabljamo ali posredujemo le v skladu z vašim privoljenjem in v obsegu – glede na vsebino in čas –, ki je potreben v vsakem posameznem primeru, na primer da odgovorimo na vaša vprašanja ali pomisleke, da izpolnimo vaše želje ali vas obvestimo o rezultatu nagradne igre ali žrebanja.
V ta namen je lahko potrebno, da Beiersdorf posreduje vaše osebne podatke drugim podjetjem v skupini Beiersdorf po svetu ali zunanjim ponudnikom storitev za nadaljnjo obdelavo podatkov. Ponudniki storitev so, na primer, lahko pooblaščeni za pošiljanje blaga, razpečevanje oglasnega materiala ali za aktivnosti v okviru nagradnih iger. Beiersdorf od teh partnerjev zahteva, da se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov na osnovi naših navodil in v skladu s tem obvestilom o varovanju podatkov.

Vsak drug prenos vaših osebnih podatkov, na primer prenos prijavnih podatkov z naših na tretje spletne strani ali spletne storitve družbenih skupnosti, kot sta Facebook in Twitter, zahteva vaše predhodno izrecno dovoljenje. Beiersdorf zagotavlja, da vaših osebnih podatkov ne bo prodal ali dal v najem tretjim osebam. Kljub temu si pridržujemo pravico, da vaše podatke razkrijemo, če to od nas zahteva zakon ali kot odgovor na izvršljive vladne zahteve.

 
Uporaba osebnih podatkov za namene oglaševanja in trženja
 
Če se izrecno strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in trženja, bomo vaše podatke shranili in uporabljali v te namene, npr. za pošiljanje novic, vzorcev izdelkov in prošenj za sodelovanje v nagradnih igrah ali žrebanjih po elektronski in običajni pošti ali po drugih komunikacijskih kanalih, v katere ste privolili. Vaše podatke bomo morda uporabili, da ustvarimo in vzdržujemo vaš uporabniški profil, kar omogoča, da vam posredujemo oglase in promocije, prilagojene vašim potrebam. Poleg tega lahko podatke, ki nam jih posredujete, uporabimo za analizo in izboljšanje učinkovitosti naših storitev na spletni strani, oglaševanja, trženja, tržih raziskav in prodaje.
 
Pravica do informacije
 
Na vašo zahtevo vam bomo nemudoma sporočili, če smo med vašimi obiski naše spletne strani zbrali vaše podatke in katere. Prosimo vas, da vsa svoja vprašanja naslovite na enega izmed zgoraj navedenih naslovov.

Umik soglasja
 
Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadar koli v celoti ali deloma umaknete. Takoj ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali. Prosimo vas, da svoj umik soglasja naslovite na enega od naslednjih naslovov:

Po elektronski pošti:
Elektronski naslovPo pošti:
Beiersdorf AG
Unnastraße 48
D-20253 Hamburg
Nemčija

Samodejno shranjene informacije (neosebni podatki)
 
Ko dostopate na našo spletno stran, samodejno zberemo splošne podatke, ki niso povezani z vami osebno, npr. ime vašega ponudnika internetnih storitev (ali ime vašega podjetja, če dostopate iz službenega omrežja), spletne strani, ki ste jih obiskali pred našo, informacije, ki so vas zanimale na naši spletni strani, datum in čas dostopa, operacijski sistem in različica brskalnika, ki ga uporabljate.

Te informacije se zbirajo in analizirajo anonimno. Uporabimo jih izključno za izboljšanje privlačnosti, vsebine in funkcionalnosti naše spletne strani. Ti podatki se ne obdelujejo naprej in se ne posredujejo tretjim osebam. 
 
Kaj so piškotki in kako jih uporabljamo?

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se lahko shranijo na trdi disk uporabnika spletne strani in so potrebni za uporabo naše spletne strani. Podatki, ki so zapisani v piškotkih, olajšajo navigacijo skozi spletno stran in omogočajo pravilen prikaz naših spletnih strani. Identifikacija osebe z uporabo naših piškotkov ni možna. Piškotke uporabljamo zato, da bi bolje razumeli, kako uporabljate spletno stran, in izboljšali navigacijo. Piškotki nam na primer pomagajo ugotoviti, ali ste si že ogledali podstran na naši spletni strani. Povejo nam tudi, ali ste stran obiskali že kdaj prej ali ste nov obiskovalec. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne shranjujejo osebnih podatkov in ne zbirajo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Uporabljano piškotke Google Analytics in Adobe Analytics
S prilagoditvijo nastavitev brskalnika lahko preprečite, da bi se piškotki shranili na trdi disk vašega računalnika. Več informacij o piškotkih lahko najdete v priročniku izdelovalca vašega brskalnika.

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJA SPLETNO MESTO

 Ime piškotka  Veljavnost Opis 
 s_cc  do konca seje  Namenjen analizi obiska spletnega mesta.
 s_nr  1 mesec  Namenjen analizi obiska spletnega mesta.
 s_fid  2 leti  Namenjen analizi obiska spletnega mesta.
 s_sq  do konca seje  Namenjen analizi obiska spletnega mesta.
 ASP.NET_Sessionid  do konca seje  Namenjen delovanju spletne strani in se ne posreduje.
 _ga  2 leti  Namenjen razlikovanju obiskovalcev spletne strani.Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na vas in vaše brskanje po spletu obiščite spletno stran www.aboutcookies.org.
Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.

Otroci

Osebnih podatkov otrok ne zbiramo. Če bomo ugotovili, da so nam bili takšni podatki posredovani brez privoljenja otrokovih staršev ali zakonitih skrbnikov, jih bomo nemudoma izbrisali. Pri tem nas zavezujejo ustrezna navodila, ki jih prejmemo od vas kot starša ali zakonitega skrbnika.
 
Varovanje podatkov
 
Naše podjetje je uvedlo tehnične in organizacijske ukrepe, da bi vaše podatke zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb.
 
Posodobitve in spremembe
 
Posamezne dele izjave o varovanju podatkov lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenimo ali posodobimo. Prosimo, da izjavo občasno preberete, da se seznanite z morebitnimi spremembami ali posodobitvami. V izjavi bomo navedli dan začetka veljavnosti izjave.