Naredite kateri koli čevelj udobnejši – in se izognite žuljem
Nadgradite udobje čevljev. Ne pustite, da bi vas žulji ustavili na vaši poti in pri stvareh, ki jih radi počnete!
Čevljev ni nikoli preveč, toda vsak par čevljev se nam ne prilega kot ulit. In žal nam pogosto povzročajo težave prav tisti, ki jih imamo najraje! Vendar pa obstaja način, da povečate udobje svojih čevljev. Hansaplast ponuja celo vrsto visoko učinkovitih obližev za žulje, ki vam lahko pomagajo, zato v nadaljevanju preberite nekaj praktičnih nasvetov o tem, kako preprečiti boleče žulje zaradi čevljev.

Hansaplast obliži za žulje – novi prijatelji vaših stopal!

Kaj so?

Hansaplast obliži za žulje so na voljo v različnih velikostih in so zasnovani tako, da takoj ublažijo bolečino zaradi žuljev ali boleča mesta na stopalih, ki jih povzroča drgnjenje ali pritisk zaradi slabo prilegajočih se čevljev. Oblazinijo prizadeto območje in ga zaščitijo pred nadaljnjim drgnjenjem in pritiskom, pri tem pa takoj zaustavijo bolečino. Poleg tega tudi onemogočijo, da bi v žulj zašla umazanija ali da bi prišlo do okužbe, zato je celjenje hitrejše. Odličen pripomoček za žulje na stopalih, zaradi katerega se boste lahko v nekaj minutah vrnili k teku, nakupovanju ali drugim aktivnostim!
Black white patterned shoes lying on the floor with confetti
Kar koli ste počeli, lahko takoj nadaljujete
Kako delujejo?

Ti visoko učinkoviti obliži temeljijo na hidrokoloidni tehnologiji. Ta deluje po načelu vlažnega celjenja, za katerega je znano, da spodbuja in pospeši proces celjenja. Hansaplastova tehnologija lepljenja zagotavlja, da obliž ostane na mestu več kot 48 ur. Hansaplast obliži za žulje so vodoodporni, zato prhanje ali kopanje ne predstavlja težave; za tekače in druge športnike pa je pomembno, da so odporni tudi proti potu.
Feet with white flip flops in the bathroom
Odporni proti potu in vodi – za športnike

Kako se uporabljajo?

Ta skoraj nevidni obliž prilepite na žulj in tako omogočite dober začetek celjenja in preprečite okužbo rane. Poskrbite, da je območje, kamor prilepite obliž, čisto in suho. Da se izognete težavam pri procesu celjenja, obliž odstranite šele, ko se začne sam luščiti od kože.

Naked feed with applied blister plaster
Skoraj nevidni obliž za žulje
Nazaj na vrh
Za podrobnejše informacije o izdelkih Hansaplast vas prosimo, da stopite v stik z nami po e-pošti na phc@beiersdorf.com. Prosimo, upoštevajte, da navedeni napotki in priporočila ne nadomeščajo zdravniškega nasveta. Natančno preberite navodila za uporabo, ki so navedena na embalaži naših izdelkov. Če vam naši nasveti ne pomagajo ali v primeru, da imate ali sumite, da imate zdravstveno težavo, se posvetujte z zdravstvenim strokovnjakom.
Hansaplast Blister Plaster boxes

Nazaj na vrh